укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” отримала нові ліцензії на здійснення обов’язкового страхування

2015-06-10-2.jpg 

 

  

Страхова   компанія “ПРЕСТИЖ”  отримала чотири  нові ліцензії на право  здійснення обов‘язкового страхування, зокрема:

 

- особисте страхування від нещасних випадків на транспорті;

 

- страхування цивільної відповідальності суб'єктів господарювання за шкоду, яку може бути заподіяно пожежами та аваріями на об'єктах підвищеної небезпеки, включаючи пожежовибухонебезпечні об'єкти та об'єкти, господарська діяльність на яких може призвести до аварій екологічного та санітарно-епідеміологічного характеру;

 

- страхування відповідальності суб'єктів перевезення небезпечних вантажів на випадок настання негативних наслідків при перевезенні небезпечних вантажів;

 

- страхування цивільної відповідальності громадян України, що мають у власності чи іншому законному володінні зброю, за шкоду, яка може бути заподіяна третій особі або її майну внаслідок володіння, зберігання чи використання цієї зброї.

 

 

Рішення про видачу нової ліцензії прийнято Розпорядженням Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг 26.05.2015 року №1112 на підставі наданої страховиком заяви. Нові ліцензії (АЕ №641937-641940) видані 26.05.2015 року є безстроковими.

 

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти