укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” підтримує спорт Вінниччини

 

2015_08_19-1.jpg

 

 

 

Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” виступила одним із організаторів тенісного турніру, який пройшов 19-22 серпня 2015 року у м. Вінниця в рамках проведення Міжнародних турнірів Повітряних Сил ЗС України присвячених Дню Незалежності України.

 

17-20 серпня 2015 року у м. Вінниця пройшов тенісний турнір - проведення Міжнародних турнірів Повітряних Сил Збройних Сил України присвячений Дню Незалежності України.

 

В Чемпіонаті взяли участь 30 спортсменів-любителів, серед яких були як початківці, так і досвідчені спортсмени. Генеральним спонсором турніру виступила Страхова компанія “ПРЕСТИЖ”.

 

 

 

 

  

2015_08_19-2.jpg

 

Також, у чемпіонаті взяв участь один із співробітників компанії – директор Вінницької Дирекції Мирослав Іжевський. Змагання пройшли в атмосфері чесного спортивного суперництва.

 

Всі учасники отримали задоволення від улюбленого виду відпочинку, а переможці Чемпіонату були нагороджені медалями, призами та цінними подарунками від СК “ПРЕСТИЖ”.

 

 

Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” традиційно виступає організатором, спонсором та учасником різноманітних спортивних та соціально-значущих заходів, впроваджуючи соціально-орієнтовану політику та розуміючи, що майбутнє бізнесу в Україні безпосередньо залежить від добробуту суспільства у цілому, соціальної стабільності, рівня розвитку культури та освіти.

 

За підтримку тенісного турніру та надання благодійної допомоги 17 серпня 2015 р. командуючий повітряних сил Збройних Сил України нагородив Директора Вінницької дирекції Мирослава Іжевського пам’ятним нагрудним знаком “Майстерність. Честь. Відвага”.

 

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти