укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” провела соціально-спрямований захід

 

2016_12_16_2.JPG 

16   грудня   2016   року   Страхова   компанія “ПРЕСТИЖ” провела свято “Дитячий Новорічний карнавал”.

 

Заздалегідь, в листопаді 2016 року, було оголошено конкурс серед дітей працівників Компанії, за умовами якого співробітники Страхової   компанії “ПРЕСТИЖ” мали надіслати зроблені їхніми дітьми власноруч ялинкові прикраси. Акція викликала в Компанії жвавий інтерес серед дітей та батьків.

 

На це свято керівництво Компанії запросило працівників Страхова   компанії “ПРЕСТИЖ” та їх дітей віком від 5 до 14 років, де їх чекали численні святкові змагання та цікаві конкурси.

 

Перебуваючи у сімейній ресторації всі присутні на святі мали можливість ознайомитися з роботами дітей, а переможці були відзначені Дідом Морозом різноманітними подарунками.

 

2016_12_16.JPG

 

Голова правління Страхової компанії “ПРЕСТИЖ” Євгеній Бридун привітав дітей та їхніх батьків із Новорічними святами та відзначив дипломами, грошовими преміями і іншими призами найкращих працівників Компанії. Всі діти отримали пам‘ятні Новорічні подарунки від Страхової компанії “ПРЕСТИЖ”.

 

Соціально - спрямований     захід    “Дитячий Новорічний карнавал” проведений з метою підвищення обізнаності дітей з роботою батьків, мотивації персоналу та сприянню налагодження тісних і дружніх стосунків між працівниками Компанії.

 

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти