укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” розширює регіональну мережу

ZDf1.jpg 

 

 10 січня 2014 року у місті Ужгород Закарпатської області відбулося урочисте відкриття нової Дирекції Страхової компанії “ПРЕСТИЖ“.

 

Керівником Закарпатської дирекції   компанії призначено досвідченого в страховій галузі співробітника Євчинець Мар’яну Миколаївну.

 

Мар’яна  Миколаївна  має  значний  професійний  досвід, працювала на різних посадах в НАСК “ОРАНТА”, ПрАТ “СК “Еталон”, ПрАТ “Дніпроінмед”, АСТ “АІС поліс”. Адреса Дирекції м. Ужгород, вул. Швабська 21б, тел. (0312) 444-145. Разом з дирекціє створено Тячівське відділення компанії, що знаходиться за адресою: м. Тячів Закарпатської області вул. Червоноармійська 1а.

 

Нині регіональна мережа Страхової компанії “ПРЕСТИЖ” налічує дві Дирекцію та біля 20 агентів з продажу, розташованих в обласних центрах України, що надають повний спектр страхових послуг юридичним і фізичним особам.

 

Наразі Дирекції компанії - це повноцінні центри надання страхових послуг від укладання договорів страхування до врегулювання страхових випадків.

 

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти