укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” розширює регіональну мережу

VDd.jpg

20 лютого 2014 року у місті Вінниця відбулося урочисте відкриття нової Дирекції Страхової компанії “ПРЕСТИЖ“.

 

Керівником Вінницької дирекції  компанії призначено досвідченого керівника в страховій   галузі   Іжевського   Мирослава Віталійовича. Мирослав Віталійович має значний управлінський досвід і працював у ПрАТ “СК “Еталон”, має страховий портфель юридичних та фізичних осіб. Адреса Дирекції: м. Вінниця, вул. Пірогова 111, оф. 34, тел. (0432) 644-145. Разом з дирекцією створено Бершадське відділення компанії, що знаходиться за адресою: м. Бершадь Вінницької області, вул. Червоноармійська 1а.

 

Нині регіональна мережа Страхової компанії “ПРЕСТИЖ” налічує три Дирекції, два відділення  та  біля  30  агентів  з  продажу, розташованих в обласних центрах України, що надають повний спектр страхових послуг юридичним і фізичним особам. Наразі Дирекції компанії - це повноцінні центри надання страхових послуг від укладання договорів страхування до врегулювання страхових випадків.

 

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти