укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Голову правління Страхової компанії “ПРЕСТИЖ“ нагороджено пам’ятним знаком з нагоди 90-ї річниці федерації волейболу України

2015-06-12.jpg

 

 Голову правління Страхової компанії “ПРЕСТИЖ“ нагороджено пам’ятним знаком з нагоди 90-ї річниці федерації волейболу України.

 

12  червня  2015 р. Голову Правління Страхової  компанії “ПРЕСТИЖ“ Євгенія Бридуна нагороджено пам’ятним знаком з нагоди 90 річниці федерації волейболу України.

 

В  рамках святкувань 90-річного ювілею  українського волейболу  і  з нагоди проведення ХХ Конгресу ФВУ в місті Ірпінь відбувся товариський волейбольний матч.

 

Місто  Ірпінь,  що знаходиться в Київській області, стало цього літа центром урочистостей, які об’єднали функціонерів, організаторів, тренерів зі всієї країни для спільної мети – відзначення круглої дати, 90-річчя українського волейболу.

 

Головною  подією зібрань  став  щорічний Конгрес ФВУ, який також є ювілейним, 20-м. А напередодні, у п’ятницю, у залі місцевого ДЮСШ відбувся товариський поєдинок між випускниками цієї школи і командою ветеранів міста Ірпінь, в якій взяв участь випускник школи та меценат Голова правління Страхової компанії “ПРЕСТИЖ“ Євгеній Бридун.

 

 

Матч відвідали чимало глядачів, зокрема, офіційні делегати та гості ХХ Конгресу Федерації волейболу України. Перед початком зустрічі волейбольна громада нашої країни мала можливість ознайомитися з роботою школи, відвідала спортивний музей з численними призами і трофеями, завойованими вихованцями ДЮСШ за багато років діяльності цієї «альма-матер». Про історію школи чимало цікавого розповів її директор Володимир Тарасов.

 

Федерація волейболу України подарувала нинішнім учням школи волейбольні м’ячі. На урочистому відкритті поєдинку віце-президент федерації, президент Асоціації дитячого волейболу України Георгій Поддєнєжний вручив пам’ятні відзнаки учасникам обох команд.

 

“Ірпінська ДЮСШ колись гриміла на весь Радянський Союз, входила до трійки найбільш якісних волейбольних академій у цілій країні, – розповів Георгій Поддєнєжний. – Особисто я на базі цієї школи проводив кілька підготовчих зборів юнацьких команд напередодні Спартакіад школярів, і ми завжди досягали значних результатів. Ця ДЮСШ була стартовим майданчиком для багатьох поколінь успішних волейболістів. Тримає вона планку і зараз”.

 

Що  стосується  самої  гри,  то,  незважаючи  на  її  товариський характер, матч вийшов цікавим і насиченим яскравими моментами. У боротьбі молодості і досвіду сильнішим виявився  досвід: команда ветеранів Ірпеня святкувала перемогу з рахунком 3:1. Повний зал глядачів, серед яких було багато дітлахів, отримали справжнє задоволення і, хочеться вірити, утвердилися в своїй любові до волейболу.

 

 

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти