укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Вінницька Дирекція ПрАТ «СК «ПРЕСТИЖ» переїхала до нового офісу

 

Вінницька Дирекція ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ПРЕСТИЖ», ЄДРПОУ 40787273, переїхала до нового офісу, розташованого за адресою: 21018, м. Вінниця, вул. Князів Коріатовичів, 181 а. 

 

Зв’язатись з Дирекцією можна, як і раніше, за телефоном (0432) 644-145. 

 

Дістатись нового офісу можна тролейбусом №№ 9 або 11 до  зупинки «Санаторій ВПС» або маршрутками №№ 11А, 13А, 17Б, 21А, 22А та 7Б до зупинки «Санаторій ВПС».

 

Вінницька Дирекція ПрАТ «СК «ПРЕСТИЖ»- це відокремлений структурний підрозділ, який надає повний спектр страхових послуг юридичним і фізичним особам.

 

ПрАТ   “Страхова    компанія    “ПРЕСТИЖ”   створена в 2012 року, акціонерами компанії є фізичні особи - громадяни України, має 11 ліцензій на здійснення добровільних та 7 на обов’язкові види страхування та пропонує клієнтам широкий спектр страхових послуг.

Нині регіональна мережа Страхової компанії “ПРЕСТИЖ” налічує 4 Дирекції (в Закарпатській, Вінницькій, Житомирській та Херсонській областях), 2 відділення та біля 40 агентів з продажу, розташованих в обласних центрах України, що надають повний спектр страхових послуг юридичним і фізичним особам. 

 

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти