укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Страхова компанія "ПРЕСТИЖ" виступила партнером ралі позашляховиків "Херсонський Дакар"

 

2017_04_03_2.jpg

 

В рамках ралійних змагань, що проходили 01-02 квітня 2017 року в Херсонської області, Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» виступила партнером ралі «Олешківська січ» національної серії з джип-спринту «Українська рейд-серія» 2017 року. Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» застрахувала відповідальність організаторів ралі, а також цивільну відповідальність самих водіїв та від нещасних випадків.

У джип-спринту «Олешківська січ», організатором якого став Автомобільний клуб «ХЕРСОН», взяли участь 22 екіпажи. Партнерами заходу  виступили Комітет Спеціальних позашляхових змагань FAU та Автомобільна федерація України за підтримки Херсонської обласної державної адміністрації, Олешківської районної адміністрації, Олешківського міської ради та Страхова компанія «ПРЕСТИЖ». В джип-спринті брали участь три залікових групи, а саме «SPORT», до якої входили спеціально підготовлені автомобілі, «TUNING» в яку регламентом допускаються деякі удосконалення та «STANDART», куди входили стандартні автомобілі-позашляховики.

  

2017_04_03_1.jpg

 До змагань Серії допускалися автомобілі підвищеної прохідності з закритим кузовом і приводом 4х4 або 4х2, згідно Регламенту джип-спринт «Олешківська січ». Протяжність траси 241,8 км. З них 184,2 км. спец ділянки із ґрунтовим та піщаним покриттям.

На ралі позашляховиків була присутня Директор Херсонської Дирекції «Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» Марина Бакалова.

 

ПрАТ   “Страхова    компанія    “ПРЕСТИЖ”   створена   в   2012 році,   акціонерами   компанії   є фізичні  особи-громадяни України,  має 11 ліцензій на здійснення добровільних та 7 на обов’язкові  види страхування та пропонує клієнтам широкий спектр страхових послуг.  

Нині регіональна мережа Страхової компанії “ПРЕСТИЖ” налічує 4 Дирекції (в Закарпатській, Вінницькій, Житомирській та Херсонській областях), 2 відділення та біля 40 агентів з продажу, розташованих в обласних центрах України, що надають повний спектр страхових послуг юридичним і фізичним особам.

 

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти