укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» відсвяткувала 5 річницю зі дня створення

 

Prestige_UA.jpg

 

 

19 липня 2012 року була створена ПрАТ «СК «ПРЕСТИЖ». За ці роки Компанія увійшла в страховий ринок з такими показниками: 

- отримано 18 ліцензій на здійснення страхової діяльності, за які сплачено 180,5 тис. грн;

- клієнтам Компанії стали понад 150 юридичних та понад 15 тис. фізичних осіб;

- в різні роки створено від 14 до 25 робочих місць;

- Компанією сплачено податків і зборів в розмірі 2 667 тис. грн. та суміжними з Компанією контрагентами біля 2 000 тис. грн.

 В своїй роботі Компанія дотримується таких принципів: 

 У відносинах з партнерами – тримати слово та виконувати свої зобов’язання.

 В обслуговуванні клієнтів – бездоганність у наданні послуг, персональне супроводження та повага. Професіоналізм співробітників формує впевненість, що компанія виконає свої обіцянки. Обслуговувати клієнтів як близьких людей, слухати клієнтів, чесно та уважно пояснювати дрібниці.

 В організації роботи компанії - прагнення досконалості, пишатися роботою в команді, взаємодопомога та довіра. Постійне вдосконалення навиків та інновативність.

 З акціонерами – відповідальність та партнерство.

 У відносинах з суспільством - соціальна корисність.

 

2017-07-24.jpg

Протягом 5 років роботи Компанія плідно співпрацює з клієнтами в напрямку фінансово-економічного консалтингу та надає такі послуги: підбір банківської установи-партнера, податкове та фінансово-економічне планування, управлінський облік, навчання персоналу, науково-дослідні роботи з економічних питань тощо.

На сьогоднішній день Компанією впроваджено персональне супроводження корпоративних клієнтів та фізичних осіб з усіх фінансових питань, яке забезпечує індивідуальні умови для клієнтів Страхової компанії «ПРЕСТИЖ» за продуктами та послугам (враховуючи потреби клієнта проводиться розрахунок всіх витрат по банківським та страховим продуктам з метою визначення та вибору оптимальних умов обслуговування).

За підсумками 1 півріччя 2017 року отримано страхових платежів на суму 10 816,7 тис. грн., що на 956,6 тис. грн. (або на 9,7%) більше ніж за аналогічний період 2016 року та становить 124,7% виконання планових показників. Збільшення відбулось в основному за рахунок страхових премій від страхування майна. За 1 півріччя було виплачено страхових виплат та відшкодувань на суму 127,5 тис. грн. (або на 73,4%), що менше ніж за аналогічний період 2016 року.

 

На сьогоднішній день Компанія налічує 3 Дирекції (в Вінницькій, Закарпатській та Херсонській областях), 2 відділення та біля 40 агентів з продажу, розташованих в обласних центрах України, що надають повний спектр страхових послуг юридичним і фізичним особам.

 

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти