укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Голова Правління Бридун Є.В. провів відкриту лекцію

2017_10_05.jpg

 

   Голова Правління Бридун Є.В. провів відкриту лекцію в університеті Державної фіскальної служби  України на кафедрі статистики та математичних методів на тему: «Застосування моделювання в практичній діяльності фінансових організацій». 

 

 

   Євгеній Бридун акцентував увагу слухачів на призначенні вищої освіти для майбутніх фахівців у сфері економіки та фінансів. Він зазначив, що вона тренує і значно розвиває розумові здібності (надаючи різноманітні дисципліни для розуміння і освоєння, а також засоби для самоперевірки), вчить самостійності та плануванню (як у фінансовому, так і в особистому плані), розширює кругозір і дозволяє бачити нові можливості чіткіше, раніше інших, дає напрям за певною спеціальністю знань, допомагає організовувати власну справу, є вирішальним фактором в отриманні керівної посади.

     

 

   

   Лектор поділився власним досвідом застосування навичок математичного моделювання економічних систем для розробки та впровадження стратегії розвитку НАСК «Оранта», системи бюджетування та антикризового управління в СК «Еталон». Відзначив, що вивчення курсів економіко-математичного спрямування дозволяє розвинути системне мислення.

 

   Наголосив на необхідності безперервної освіти для фахівців у сфері економіки та фінансів, зазначив, що для розробки стратегії розвитку НАСК «Оранта» проходив навчання та вивчав досвід розробки стратегій провідних компаній світу. Відзначив, що знаковою у формуванні його особистості як бізнесмена, лідера та власника успішного бізнесу стала бізнес література, зокрема: книга «Бізнес у стилі фанк» шведських професорів Кьелла Нордстрема та Йонаса Риддерстрале, «Система збалансованих показників. Від стратегії до дії» Роберта Каплана та Дейвіда Нортона та інші. Ці праця дозволяють поглянути на себе інакше, стати проактивним. У книгах все побудовано на тому, що людський мозок є найголовнішою конкурентною перевагою і самої людині і фірми. І якщо будь-яка фірма прагне досягти успіху, це неможливо зробити без поваги та заохочення своїх співробітників.

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти