укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» здійснила страхову виплату двом туристам

2018-02-28-1.jpg

 

Страхова компанія “ПРЕСТИЖ”, в межах програми комплексного страхування туристів, виїжджаючих за кордон, здійснила страхову виплату на суму близько 17 000 грн. двом застрахованим туристам.

 

Застрахований у СК “ПРЕСТИЖ” турист, відпочиваючи на гірськолижному курорті Італії, під час катання на лижах, впав та підвернув ногу.

 

Страхувальник одразу звернувся до найближчої лікарні та зафіксував страховий випадок в Асистуючій компанії. Cтрахувальнику були оперативно відшкодовані витрати в повному обсязі на медичний огляд, бандаж та ліки на суму близько 7 000 грн. 

 

 

2018-02-28-2.jpg

 

Застрахована туристка, відвідуючи Лондон, відчула сильний дискомфорт через запалення ока. Про інцидент було повідомлено Асистуючу компанію, яка зафіксувала страховий випадок і направила постраждалу в одну з клінік для обстеження та надання кваліфікованої медичної допомоги.

 

Туристка розрахувалась готівкою за надані послуги, адже була повідомлена Асистуючою компанією про можливість відшкодування витрат за умови надання повного пакету необхідних документів. Отримавши відповідні документи, СК «ПРЕСТИЖ» оперативно здійснила належну страхову виплату за договором страхування виїжджаючих за кордон, компенсувавши повну вартість наданих медичних послуг та лікарських засобів в обсязі близько 10 000 грн.

 

 

Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” протягом останніх п’яти років є активним учасником ринку туристичного страхування в Україні.

 

Команда СК “ПРЕСТИЖ” постійно вдосконалює програми страхування подорожуючих за кордон з урахуванням досвіду врегулювання страхових подій та прагне проводити персональне обслуговування клієнтів.

 

ПрАТ   “Страхова    компанія    “ПРЕСТИЖ”   створена   в   2012 році,   акціонерами   компанії   є фізичні  особи - громадяни України,  має 11 ліцензій на здійснення добровільних та 7 на обов’язкові види страхування та пропонує клієнтам широкий спектр страхових послуг.

 

Нині регіональна мережа Страхової компанії “ПРЕСТИЖ” налічує 3 Дирекції (в Закарпатській, Вінницькій та Херсонській областях), 2 відділення та біля 40 агентів з продажу, розташованих в обласних центрах України, що надають повний спектр страхових послуг юридичним та фізичним особам.

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти