укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Страхова компанія врегулювала страховий випадок в Ізраілі

 Lake_Monfort1.jpg

Страхова компанія “ПРЕСТИЖ”, в межах програми комплексного страхування туристів, виїжджаючих за кордон, здійснила страхову виплату на суму близько 12 000 грн. за страховим випадком.

 

Батьки застрахованої у СК “ПРЕСТИЖ” дитини, відпочиваючи у Ізраїлі, повідомили Асистуючу компанію про симптоми у застрахованої дитини високої температури тіла, тошноти та діареї. Асистуюча компанія зафіксувала страховий випадок і направила постраждалого в одну з клінік для обстеження та надання кваліфікованої медичної допомоги. Асистуюча компанія врегулювала звернення в клініку Cтрахувальнику на медичний огляд, інфузії та ліки на суму близько 12 000 грн.

 

Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” протягом останніх п’яти років є активним учасником ринку туристичного страхування в Україні.

 

Команда СК “ПРЕСТИЖ” постійно вдосконалює програми страхування подорожуючих за кордон з урахуванням досвіду врегулювання страхових подій та прагне проводити персональне обслуговування клієнтів.

 

ПрАТ “Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” створена в 2012 році, акціонерами компанії є фізичні особи - громадяни України, має 11 ліцензій на здійснення добровільних та 7 на обов’язкових видів страхування та пропонує клієнтам широкий спектр страхових послуг.

 

Нині регіональна мережа Страхової компанії “ПРЕСТИЖ” налічує 3 Дирекції (в Закарпатській, Вінницькій та Херсонській областях), 2 відділення та біля 40 агентів з продажу, розташованих в обласних центрах України, що надають повний спектр страхових послуг юридичним та фізичним особам.

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти