укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Cтрахова компанія «ПРЕСТИЖ» взяла участь у всеукраїнському семінарі для дитячих тренерів з волейболу
2019-12-16-1.jpg

14-15 грудня 2019 р. в м. Ірпені відбувся Всеукраїнський семінар для дитячих тренерів з волейболу.

 

У дводенній програмі було детально розглянуто актуальні теоретичні та практичні моменти у роботі наставників волейболу. «Родзинкою» семінару, безперечно, стала участь у ньому керманичів чоловічої та жіночої збірних України з волейболу – Угіса Крастіньша і Гарія Єгіазарова відповідно.

 

Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” взяла активну участь у семінарі, популяризуючи страхування та волейбол.

 

Голова Правління Страхової компанії «ПРЕСТИЖ» Євгеній Бридун у своїй промові подякував усій волейбольній спільноті за вклад в розвиток волейболу України та, як наслідок, результат чоловічої національної збірної на Чемпіонаті Європи.

 

Також відмітив, що, як випускник Дитячо-юнацької спортивної школи м. Ірпеня, завжди підтримує дитячий та юнацький спорт міста.

2019-12-16-2.jpg

А крім того, запропонував співпрацю у напрямку страхування від нещасних випадків за програмами страхування “Майбутнє спорту” та “Майбутнє спортивної нації”, які реалізовані на сайті компанії в онлайн-доступі. Це обумовлено тим, що страхування від нещасних випадків є обов’язковою умовою участі у змаганнях, що зафіксовані у положеннях про змагання будь-якого рівня. Перевагами страхування є: уникнення значних фінансових витрат, пов’язаних з лікуванням та відновленням здоров’я при настанні нещасного випадку; отримання безкоштовних консультацій щодо дій страхувальника при настанні страхового випадку; одержання страхових виплат за фактом травми, а не по закінченню терміну лікування.

 

Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» є стратегічним партнером Дитячо-юнацької спортивної школи м. Ірпеня, а у січні 2018 р. із її випускників був створений Волейбольний клуб «ПРЕСТИЖ».

 

Стаючи учасником подібних заходів, компанія ставить перед собою важливе соціально-значуще завдання – підтримку аматорського спорту, спонукати громадян до активного відпочинку і, таким чином, сприяти зміцненню здоров'я.

ПрАТ «Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» створена в 2012 році, акціонерами компанії є фізичні особи – громадяни України, має 14 ліцензій на здійснення добровільних та 11 на обов’язкові види страхування та пропонує клієнтам широкий спектр страхових послуг.

Нині регіональна мережа Страхової компанії «ПРЕСТИЖ» складається з чотирьох дирекцій (у Вінницькій, Волинській, Закарпатській та Херсонській областях), двох відділень (м. Боярка та м. Тячів) та біля 40 агентів з продажу, розташованих в обласних центрах України, що надають повний спектр страхових послуг юридичним і фізичним особам.

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти