укр рус eng
Мы вам позвоним Оставьте ваш телефонный номер
+38 (044) 38-39-145 +38 (044) 35-35-145 Спрашивайте!
info@prestige-ic.com.ua Обращайтесь!
Новости
Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» виплатила 84,4 тис. грн. за страховими гарантіями
2024-04-08.jpg

Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» у квітні 2024 р. здійснила виплати страхового відшкодування за Договорами добровільного страхування фінансового ризику невиконання або неналежного виконання страхувальником вимог тендерної документації в сумі: 84 394,60 грн.

Страхове відшкодування було виплачено Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області, що є Вигодонабувачем за Договором страхування, впродовж 5 робочих днів з моменту отримання письмової вимоги про настання страхового випадку за ризиком ненадання Страхувальником, який став переможцем торгів, у строк, визначений в абзаці другому частини третьої статті 17 Закону України «Про публічні закупівлі», документів, що підтверджують відсутність підстав, передбачених статтею 17 Закону України «Про публічні закупівлі», відповідно до вимог тендерної документації на закупівлю.

Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» здійснює страхування фінансових ризиків, пов’язані з тендерами, на всій території України. Учасники торгів, які активно використовують систему електронних публічних закупівель ПроЗорро (ProZorro), все частіше у якості тендерного забезпечення використовують страхову гарантію.

Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» створена у 2012 році, акціонерами компанії є фізичні особи-громадяни України, структура власності є прозорою, має 14 ліцензій на здійснення добровільних та 11 ліцензій на здійснення обов’язкових видів страхування, та пропонує клієнтам широкий спектр страхових послуг.

Нині регіональна мережа Страхової компанії «ПРЕСТИЖ» складається з однієї дирекції (у Закарпатській області), одного відділення (в місті Боярка, Київської області), чотирьох точок продажу (в містах Бершадь, Луцьк, Тячів та Херсон) та близько 54 агентів з продажу, розташованих в обласних центрах України, що надають повний спектр страхових послуг юридичним і фізичним особам.

Мы используем файлы Cookie для улучшения работы, персонализации и повышения удобства пользования нашим сайтом. Продолжая посещать сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой конфиденциальности.
Подробнее
Принять