укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” провела Збори акціонерів

Prestige_UA.jpg

 

 

10   квітня    2014   року   відбулись   річні    Збори   акціонерів   ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “СТРАХОВА  КОМПАНІЯ “ПРЕСТИЖ”.

 

Зборами  акціонерів,  які відбулися на базі головного  офісу компанії за адресою м. Київ, вул. Василя Стуса, 35-37, було заслухано та затверджено звіт Правління СК “ПРЕСТИЖ” про результати фінансово-господарської діяльності за 2013 рік.

 

Роботу Правління компанії було визнано задовільною. Також, Зборами були затверджені звіти Наглядової ради та Ревізійної комісії про результати роботи у звітному році, річний фінансовий звіт та баланс ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “СТРАХОВА КОМПАНІЯ “ПРЕСТИЖ” за 2013 рік.

 

За  даними  бухгалтерської звітності, в  2013 році Страховою компанією “ПРЕСТИЖ” було зібрано страхових платежів на суму 11 353,0 тис. грн. Страхових відшкодувань було виплачено 42,0 тис. грн. за 11  страховими випадками.

 

Станом на 31.12.2013 року активи компанії склали 21 594 тис. грн., страхові резерви – 5 099,0 тис. грн.

 

Звітуючи  перед  акціонерами,  Голова Правління Страхової компанії “ПРЕСТИЖ” Євгеній Бридун відмітив, що в складних фінансового-економічних умовах для підприємств фінансового сектору України рік компанією виконано всі поставлені завдання: “Минулий рік став для компанії роком подальшого її розвитку та зміцнення. В цих умовах, як ніколи, важливо виконувати взяті зобов‘язання перед клієнтами та реалізовувати неординарні проекти”.

 

Акціонерними  зборами   також  було  визначено  основні  напрямки  діяльності  Страхової  компанії “ПРЕСТИЖ“ в 2014 році. Головна мета, поставлена акціонерами перед топ-менеджментом СК “ПРЕСТИЖ” – це забезпечення прибутковості діяльності компанії. Серед основних завдань – якісний розвиток регіональної мережі та створення злагодженої маркетингової політики.

 

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти