укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” провела дитяче свято

2014_12_13.jpg 

 13   грудня   2014   року   Страхова   компанія “ПРЕСТИЖ” провела велике свято “НОВОРІЧНА КАЗКА” для дітей співробітників.

 

Соціально - спрямований     захід    “НОВОРІЧНА  КАЗКА”, учасниками якого стали працівники СК "ПРЕСТИЖ" та їхні діти, проведений з метою мотивації персоналу, сприяння налагодженню тісних ділових та дружніх стосунків між працівниками регіональних представництв та головного офісу Компанії, а також для підвищення обізнаності дітей з роботою батьків.

 

На  свято  “Новорічна казка”,  яке  відбулося у місті Києві напередодні новорічних свят, керівництво Страхової компанії “ПРЕСТИЖ” запросило дітей співробітників Компанії віком від 5 до 14 років. Діти з регіонів України приїхали у супроводі своїх батьків.

 

Урочистий   початок    свята   відбувся    в   торгово-розважальному комплексі “Україна” – Голова правління Компанії Євгеній Бридун привітав дітей та їхніх батьків із Новорічними святами, розповів про історію створення компанії. Всі діти отримали пам‘ятні подарунки з символікою СК “ПРЕСТИЖ”.  Під час перебування у головному офісі Страхової компанії „ПРЕСТИЖ” діти і дорослі мали можливість ознайомитися з роботами дітей, надісланими раніше на конкурс “НОВОРІЧНА КАЗКА”. Конкурс було оголошено в жовтні, за його умовами співробітники мали надіслати малюнки дітей та скласти Новорічну Казку. Акція викликала в Компанії жвавий інтерес. Переможці будуть визначені напередодні Нового року.

 

Після урочистого заходу в ТРЦ, діти разом зі своїми батьками відвідали циркову виставу, а ввечері відправились на оглядову автобусну екскурсію містом Києвом.

 

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти