укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” провела Збори акціонерів

Prestige_UA.jpg

 

12 березня 2015 року відбулись річні Збори акціонерів ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “СТРАХОВА КОМПАНІЯ “ПРЕСТИЖ”.

 

Зборами  акціонерів, які відбулися в приміщенні головного офісу компанії за адресою м. Київ, вул. Василя Стуса, 35-37, було заслухано та затверджено звіт Правління СК “ПРЕСТИЖ” про результати фінансово-господарської діяльності за 2014 рік. Роботу Правління компанії було визнано задовільною. Також, Зборами були затверджені звіти Наглядової ради та Ревізійної комісії про результати роботи у звітному році, річний фінансовий звіт та баланс ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “СТРАХОВА КОМПАНІЯ “ПРЕСТИЖ” за 2014 рік.

 

За даними бухгалтерської звітності, в 2014 році Страховою компанією “ПРЕСТИЖ” було отримано страхових платежів на суму 27 120,0 тис. грн., що на 138,9% більше порівняно з 2013 роком. Страхових відшкодувань було виплачено 877,0 тис. грн. за 1785 страховими випадками (сума страхових відшкодувань за 2013 рік складала 42,0 тис. грн.). Рівень чистих виплат за 2014 рік становить – 11,2 %.

 

Станом на 31.12.2014 року активи компанії склали 30 868,0 тис. грн., страхові резерви – 9013,0 тис. грн. Фактичний запас платоспроможності СК “ПРЕСТИЖ” практично в 5,9 разів перевищує нормативний.

 

Звітуючи  перед  акціонерами, Голова Правління Страхової компанії “ПРЕСТИЖ” Євгеній Бридун відмітив, що в складних фінансового-економічних умовах для підприємств фінансового сектору України компанією виконано практично всі поставлені завдання: “Минулий рік став для компанії роком подальшого її розвитку та зміцнення. В цих умовах, як ніколи, важливо виконувати взяті зобов‘язання перед клієнтами та реалізовувати неординарні проекти. Зважаючи на це, керівництвом та співробітниками компанії докладено всіх зусиль для забезпечення фінансової стійкості компанії”.

 

Акціонерними зборами також було визначено основні напрямки діяльності Страхової компанії “ПРЕСТИЖ“ в 2015 році. Головна мета, поставлена акціонерами перед топ-менеджментом СК “ПРЕСТИЖ” – це забезпечення прибутковості діяльності компанії. Серед основних завдань – якісний розвиток регіональної мережі та створення злагодженої маркетингової політики. Запорукою досягнення бажаних результатів керівництво компанії вважає підприємницький підхід до страхової справи, клієнторієнтовність, здоровий соціально-психологічний клімат в колективі та мотивування співробітників до роботи на кінцевий результат.

 

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти