укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” здійснила страхову виплату туристці, яка відпочивала в Австрії.

Austria1.jpg  

Страхова компанія “ПРЕСТИЖ”, в межах програми комплексного страхування туристів, виїжджаючих  за кордон, здійснила страхову виплату більше 22 000 грн. застрахованій туристці, яка відпочивала в Австрії. 

Застрахована в страховій компанії “ПРЕСТИЖ” туристка випадково пролила на себе окріп, в наслідок чого отримала опіки ніг. Про інцидент було повідомлено Асистуючу компанію, яка доставила потерпілу до найближчого медичного закладу для обстеження та надання першої медичної допомоги. Пацієнтці було діагностовано опіки 2-го ступеня та надано кваліфіковану медичну допомогу. Впродовж тижня доктором клініки проводилось лікування  потерпілої.

 Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” протягом останніх двох років є учасником ринку туристичного страхування в Україні. Команда СК “ПРЕСТИЖ” постійно вдосконалює програми страхування подорожуючих за кордон з урахуванням досвіду врегулювання страхових подій та прагне проводити персональне обслуговування клієнтів.

 

ПрАТ   “Страхова    компанія    “ПРЕСТИЖ”   створена   в   2012 р.,   акціонерами   компаніє   є фізичні  особи,  має   10 ліцензій на здійснення добровільних та 4 на обов’язкові  види страхування та пропонує клієнтам широкий спектр страхових послуг.    

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти