укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” здійснила страхову виплату туристу, який відпочивав у гірськолижному курорті Італії.

 

ValGardena1.jpg

Страхова компанія “ПРЕСТИЖ”, в межах програми комплексного страхування туристів, виїжджаючих  за кордон, здійснила страхову виплату 22 353 грн. застрахованому туристу, який відпочивав у гірськолижному курорті Італії. 

 

Застрахований в страховій компанії “ПРЕСТИЖ” турист, під час катання на лижах, впав та вивихнув плече. Про інцидент було повідомлено Асистуючу компанію, яка доставила потерпілого до найближчого медичного закладу для обстеження та надання першої медичної допомоги. Пацієнту було діагностовано вивих плечового суглоба та надано кваліфіковану медичну допомогу.

 

За надані послуги та медикаменти Застрахований розрахувався готівкою в медичному закладі, а після повернення в Україну надав до страхової компанії необхідні документи для страхової виплати.

 

Страхова виплата Страховою компанією “ПРЕСТИЖ” була здійснена впродовж 10 календарних днів.

 

Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” протягом останніх двох років є учасником ринку туристичного страхування в Україні. Команда СК “ПРЕСТИЖ” постійно вдосконалює програми страхування подорожуючих за кордон з урахуванням досвіду врегулювання страхових подій та прагне проводити персональне обслуговування клієнтів.

ПрАТ   “Страхова    компанія    “ПРЕСТИЖ”   створена   в   2012 р.,   акціонерами   компаніє   є фізичні  особи,  має   10 ліцензій на здійснення добровільних та 4 на обов’язкові  види страхування та пропонує клієнтам широкий спектр страхових послуг.    

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти