укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” здійснила страхову виплату за надання медичної допомоги туристу, який відпочивав у морському курорті Греції.

Greece.jpg 

 

Страхова компанія “ПРЕСТИЖ”, в межах програми комплексного страхування туристів, виїжджаючих  за кордон, здійснила страхову виплату 3 500 грн. застрахованому туристу, який відпочивав у морському курорті Греції. 

 

Застрахований в страховій компанії “ПРЕСТИЖ” турист, під час плавання в морі, не побачив та випадково наступив на морського їжака. Про інцидент було повідомлено Асистуючу компанію. Застрахована особа сама звернулася до медичного закладу, попередньо обумовивши цей візит з Асистуючою компанією, де і було проведено  обстеження та надано першу медичну допомогу. Пацієнту було діагностовано травму від морського їжака та надано кваліфіковану медичну допомогу.

 

Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” протягом останніх двох років є учасником ринку туристичного страхування в Україні. Команда СК “ПРЕСТИЖ” постійно вдосконалює програми страхування подорожуючих за кордон з урахуванням досвіду врегулювання страхових подій та прагне проводити персональне обслуговування клієнтів.

ПрАТ   “Страхова    компанія    “ПРЕСТИЖ”   створена   в   2012 р.,   акціонерами   компаніє   є фізичні  особи,  має   10 ліцензій на здійснення добровільних та 4 на обов’язкові  види страхування та пропонує клієнтам широкий спектр страхових послуг.    

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти