укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Cтрахова компанія “ПРЕСТИЖ” отримала нові ліцензії

 

Lic_2016_04_12.jpg

Страхова   компанія “ПРЕСТИЖ”  отримала чотири  нові ліцензії на право  здійснення обов‘язкового страхування, зокрема: 

-страхування майнових ризиків при промисловій розробці родовищ нафти і газу у випадках, передбачених Законом України “Про нафту і газ”;

-особистого страхування працівників відомчої (крім тих, які працюють в установах і організаціях, що фінансуються з Державного бюджету України) та сільської пожежної охорони і членів добровільних пожежних дружин (команд);

-страхування предметів іпотеки від ризиків випадкового знищення,  випадкового пошкодження або псування,

та добровільного страхування здоров’я на випадок хвороби.

Рішення про видачу нової ліцензії прийнято Розпорядженням Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг 12.04.2016 року №№ 772 та 773 відповідно на підставі наданої страховиком заяви. Нові ліцензії є безстроковими.

 

ПрАТ   “Страхова    компанія    “ПРЕСТИЖ”   створена   в   2012 року,   акціонерами   компанії   є фізичні  особи-громадяни України,  має   11 ліцензій на здійснення добровільних та 7 на обов’язкових  видів страхування та пропонує клієнтам широкий спектр страхових послуг.

Нині регіональна мережа Страхової компанії “ПРЕСТИЖ” налічує 4 Дирекції (в Закарпатській, Вінницькій, Житомирській та Херсонській областях), 2 відділення та біля 40 агентів з продажу, розташованих в обласних центрах України, що надають повний спектр страхових послуг юридичним і фізичним особам.

 

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти