укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” розширює сферу надання страхових послуг

 

Prestige_UA.jpg

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ПРЕСТИЖ» додали до списку рекомендованих для співробітництва компаній в електронної системі публічних закупівель “PROZORRO” Держзакупівлі. Онлайн.

Відповідно до розділу 1, пункту 8 Закону України «Про публічні закупівлі» № 922-VIII від 25 грудня 2015 р. із змінами та доповненнями:  «Забезпечення тендерної пропозиції - надання забезпечення виконання зобов’язань учасника перед замовником, що виникли у зв’язку з поданням тендерної пропозиції, у вигляді такого забезпечення, як гарантія». В якості гарантії може виступати банківська гарантія та страхова гарантія - договір страхування фінансового ризику невиконання або неналежного виконання учасником вимог тендерної документації.

Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” надає учасникам Державних закупівель електронну страхову гарантію як забезпечення тендерної пропозиції за спрощеною схемою.

Так, оформлення гарантії в Страховій компанії “ПРЕСТИЖ” забезпечує такі переваги:

оптимальну вартість - 1,5%, мінімум 500,00 грн.;

оперативність укладання договору страхування – до 30 хвилин;

накладання електронного цифрового підпису;

спрощені умови оформлення;

надійність та стабільність.

 

ПрАТ “Страхова  компанія “ПРЕСТИЖ” створена в 2012 році, акціонерами компанії є фізичні особи-громадяни України, має 11 ліцензій на здійснення добровільних та 7 на обов’язкових  видів страхування та пропонує клієнтам широкий спектр страхових послуг.

Нині регіональна мережа Страхової компанії “ПРЕСТИЖ” налічує 4 Дирекції (в Закарпатській, Вінницькій, Житомирській та Херсонській областях), 2 відділення та біля 40 агентів з продажу, розташованих в обласних центрах України, що надають повний спектр страхових послуг юридичним і фізичним особам. 

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти