укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” стала Членом Асоціації “Страховий бізнес”

 

Prestige_UA.jpg

11 квітня 2017 р. на Загальних зборах Асоціації “Страховий бізнес” прийнято рішення про вступ до асоціації ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “СТРАХОВА КОМПАНІЯ “ПРЕСТИЖ”.

 

Асоціації “Страховий бізнес” є неприбутковим об’єднанням страхового ринку України, що налічує 28 учасників. Основним завданням  Асоціації є:

- сприяння розвитку страхової діяльності в Україні,

- налагодження співробітництва членів Асоціації з органами державної влади, суспільними та міжнародними організаціями з питань регулювання законодавчого забезпечення та функціонування  ринку страхових послуг,

- популяризація страхової діяльності серед фізичних та юридичних осіб.

 

Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” завжди була активним учасником підготовки пропозицій до проектів законодавчих і нормативних документів, направлених на розвиток страхового ринку України, чітких і зрозумілих принципів ведення страхового бізнесу, зняття надмірного бюрократичного тиску регулюючих органів на діяльність страхових компаній, недопущення монопольного становища окремих страховиків та вирішення інших питань спільно з членами цієї Асоціації.

 

 

2017_04_12-2.jpg

  Голова Правління Євгеній Бридун зазначив: “Вступ до Асоціації “Страховий бізнес” є важливим етапом розвитку Страхової компанії “ПРЕСТИЖ” і свідчить про підтримку принципів цього об’єднання. Ми впевнені, що наші сумісні зусилля будуть сприяти консолідації страхового ринку України, популяризації та розвитку страхування”.

 

 

ПрАТ “Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” створена в 2012 році, акціонерами компанії є фізичні особи-громадяни України, має 11 ліцензій на здійснення добровільних та 7 на обов’язкові види страхування та пропонує клієнтам широкий спектр страхових послуг. Компанія є членом Асоціації “Страховий бізнес”.

Нині регіональна мережа Страхової компанії “ПРЕСТИЖ” налічує 4 Дирекції (в Закарпатській, Вінницькій, Житомирській та Херсонській областях), 2 відділення та біля 40 агентів з продажу, розташованих в обласних центрах України, що надають повний спектр страхових послуг юридичним і фізичним особам.

 

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти