укр рус eng
Мы вам позвоним Оставьте ваш телефонный номер
+38 (044) 38-39-145 +38 (044) 35-35-145 Спрашивайте!
info@prestige-ic.com.ua Обращайтесь!
Новости
Привітання голови правління Євгенія Бридуна з 10-ю річницею з дня створення страхової компанії “ПРЕСТИЖ”
site.png

Шановні друзі та колеги!

Нині ми боремося за свободу та незалежність нашої країни. Ці цінності є базовими для нації, кожної родини та бізнесу. Пишаюсь тим, що в українських умовах вдається реалізовувати цікаві та складні проекти на страховому ринку України. Таким амбітним проектом є створення Страхової компанії “ПРЕСТИЖ”, власником і керівником якої я є.

Сьогодні Страховій компанії “ПРЕСТИЖ” 10-ть років. З дня створення Компанії ми постійно вдосконалювались, створювали робочі місця, розвивали особистості, навчались самі та навчали студентів, допомагали клієнтам у скрутних ситуаціях та виплачували їм страхові відшкодування, сплачували податки до бюджетів усіх рівнів та фондів соціального страхування.

Сьогодні над нами літають ракети і ми не впевнені в майбутньому, але ми продовжуємо працювати та виконувати свої обов’язки перед клієнтами та партнерами. Обставини розкидали наші сім’ї по країні та світу, але ми докладаємо максимум зусиль для збереження колективу, самореалізації співробітників, розвитку Компанії, допомоги Збройним Силам України, сплаті податків та згуртованості нації.

Дякую Нашим клієнтам та діловим партнерам за довіру та плідну співпрацю, а співробітникам - за наполегливу та сумлінну роботу, вірність корпоративним інтересам Страхової компанії “ПРЕСТИЖ”.

 

Щиро Ваш

Євгеній Бридун

Мы используем файлы Cookie для улучшения работы, персонализации и повышения удобства пользования нашим сайтом. Продолжая посещать сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой конфиденциальности.
Подробнее
Принять