укр рус eng
Мы вам позвоним Оставьте ваш телефонный номер
+38 (044) 38-39-145 +38 (044) 35-35-145 Спрашивайте!
info@prestige-ic.com.ua Обращайтесь!
Новости
Cтрахова компанія «ПРЕСТИЖ» здійснила страхову виплату учаснику збірної україни з волейболу

Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» здійснила страхову виплату ну суму 15,11 тис. грн. за договором комплексного страхування подорожуючих за межі країни постійного проживання учаснику збірної України з волейболу.

За компенсацією понесених витрат у зв’язку із розладами здоров’я у Страхову компанію «ПРЕСТИЖ» звернувся гравець чоловічої збірної України з волейболу, який приймав участь в Чемпіонаті світу 2022 року.  

Застрахований звернувся до Асистуючої компанії Страховика, де йому була надана консультація подальших дій та організовано кваліфіковану медичну допомогу.

Бажаємо найшвидшого одужання та Дякуємо всій збірній України з волейболу за неймовірний результат та вітаємо з 7 місцем на Чемпіонаті світу серед чоловіків 2022!!!

Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» протягом останніх восьми років є активним учасником ринку туристичного страхування в Україні та співпрацює з Федерацією волейболу України. 

Команда Страхової компанії «ПРЕСТИЖ» постійно вдосконалює програми страхування подорожуючих за кордон з урахуванням досвіду врегулювання страхових подій та прагне проводити персональне обслуговування клієнтів.

2022-09-19_2.jpg

ПрАТ «Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» створена в 2012 році, акціонерами компанії є фізичні особи - громадяни України, має 14 ліцензій на здійснення добровільних та 11 на обов’язкових видів страхування та пропонує клієнтам широкий спектр страхових послуг.

 

Нині регіональна мережа Страхової компанії «ПРЕСТИЖ» складається з однієї дирекції (у Закарпатській області), п’ятьох точок продажу (в містах Бершадь, Боярка, Луцьк, Тячів та Херсон) та близько 35 агентів з продажу, розташованих в обласних центрах України, що надають повний спектр страхових послуг юридичним і фізичним особам.
Мы используем файлы Cookie для улучшения работы, персонализации и повышения удобства пользования нашим сайтом. Продолжая посещать сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой конфиденциальности.
Подробнее
Принять