укр рус eng
Мы вам позвоним Оставьте ваш телефонный номер
+38 (044) 38-39-145 +38 (044) 35-35-145 Спрашивайте!
info@prestige-ic.com.ua Обращайтесь!
Новости
Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» продовжує доповнювати страхові продукти, які можна оформити Онлайн.

Страхова компанія "ПРЕСТИЖ" продовжує доповнювати страхові продукти, які можна оформити Онлайн.

Від 16 вересня, ми додали можливість, повністю оформити Онлайн договір міжнародного обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів “Зелена Картка”.

Оформити страховку Ви можете за посиланням https://prestige-ic.com.ua/ua/greencard та отримати її на електронну пошту в електронному вигляді (PDF файл).

Поліс "Зелена картка" дає гарантію того, що у випадку дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася за межами України, шкода, заподіяна Вашим автомобілем іншим учасникам аварії, буде компенсована страховою компанією. Міжнародний сертифікат «Зелена картка» необхідний для відвідання країн, що входять до системи «Зелена картка» (практично вся Європа, а також ряд країн Африки та Азії) на власному авто. Цього вимагає законодавство більшості країн Європи.

У разі виникнення будь-яких питань звертайтеся за телефоном: (044) 38-39-145 або залиште заявку на сайті компанії https://prestige-ic.com.ua/ чи на офіційній сторінці у Фейсбук https://www.facebook.com/ICPrestige.

2022-09-23.jpeg
Мы используем файлы Cookie для улучшения работы, персонализации и повышения удобства пользования нашим сайтом. Продолжая посещать сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой конфиденциальности.
Подробнее
Принять