укр рус eng
Мы вам позвоним Оставьте ваш телефонный номер
+38 (044) 38-39-145 +38 (044) 35-35-145 Спрашивайте!
info@prestige-ic.com.ua Обращайтесь!
Новости
Голова правління Страхової компанії “ПРЕСТИЖ” провів гостьову лекцію на тему «Фінансові послуги страхових компаній у сучасних реаліях»

Засновник та Голова правління Страхової компанії “ПРЕСТИЖ”, к.е.н., доцент Євгеній Бридун, 8 листопада 2022 року в рамках курсу «Ринок фінансових послуг» для здобувачів вищої освіти І (магістерського) рівня за освітньою програмою підготовки «Фінансові технології» (викладач: к.е.н., доцент Діденко Людмила Вікторівна (Ludmyla Didenko) провів гостьову лекцію на тему «Фінансові послуги страхових компаній у сучасних реаліях».

На вебінарі обговорювались питання функціонування ринку страхових послуг України в умовах воєнного стану; основні проблеми діяльності страхових компаній та їх можливості щодо надання якісних фінансових послуг у сучасних реаліях (в т.ч. на прикладі нових послуг СК «ПРЕСТИЖ»).

Також здобувачі вищої взяли участь у обговоренні майбутніх перспектив розвитку страхової діяльності в нашій державі.

2022-11-10.jpg 
Мы используем файлы Cookie для улучшения работы, персонализации и повышения удобства пользования нашим сайтом. Продолжая посещать сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой конфиденциальности.
Подробнее
Принять