укр рус eng
Мы вам позвоним Оставьте ваш телефонный номер
+38 (044) 38-39-145 +38 (044) 35-35-145 Спрашивайте!
info@prestige-ic.com.ua Обращайтесь!
Новости
Структура власності страхової компанії “ПРЕСТИЖ” відповідає вимогам щодо прозорості НБУ
2023-09-12.jpg

4 вересня 2023 року Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг Національного банку України прийняв рішення “Про підтвердження відповідності структури власності ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “СТРАХОВА КОМПАНІЯ “ПРЕСТИЖ” вимогам щодо прозорості”.

Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг зазначив, що:

ПрАТ “СК “ПРЕСТИЖ” унесено до Державного реєстру фінансових
установ 28 серпня 2012 року. На дату рішення Товариство має 25 ліцензій на провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг (крім професійної діяльності на ринку цінних паперів) у сфері страхування.

Національний банк під час здійснення контролю за дотриманням вимог щодо структури власності надавачів фінансових послуг не виявив невідповідність структури власності ПрАТ “СК “ПРЕСТИЖ” вимогам, визначеним у розділі III Положення про ліцензування та реєстрацію надавачів фінансових послуг та умови провадження ними діяльності з надання фінансових послуг, затвердженого постановою Правління Національного банку України № 153 від 24.12.2021, станом на дату рішення”.

Правовими підставами такого погодження є Закон України “Про Національний банк України”, Положення про ліцензування та реєстрацію надавачів фінансових послуг та умови провадження ними діяльності з надання фінансових послуг, затвердженого постановою Правління Національного банку України № 153 від 24.12.2021, Положення про Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг, затвердженого рішенням Правління Національного банку України № 498-рш від 29.07.2020.

Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» створена у 2012 році, акціонерами компанії є фізичні особи-громадяни України, має 14 ліцензій на здійснення добровільних та 11 ліцензій на здійснення обов’язкових  видів страхування, та пропонує клієнтам широкий спектр страхових послуг.

Нині регіональна мережа Страхової компанії «ПРЕСТИЖ» складається з однієї дирекції (у Закарпатській області), одного відділення (в місті Боярка, Київської області), чотирьох точок продажу (в містах Бершадь, Луцьк, Тячів та Херсон) та близько 54 агентів з продажу, розташованих в обласних центрах України, що надають повний спектр страхових послуг юридичним і фізичним особам.

Мы используем файлы Cookie для улучшения работы, персонализации и повышения удобства пользования нашим сайтом. Продолжая посещать сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой конфиденциальности.
Подробнее
Принять