укр рус eng
Мы вам позвоним Оставьте ваш телефонный номер
+38 (044) 38-39-145 +38 (044) 35-35-145 Спрашивайте!
info@prestige-ic.com.ua Обращайтесь!
Новости
Про застосування заходу впливу

Шановні клієнти!

 

Повідомляємо, що 30.10.2023 р. Комітетом з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг Національного банку України прийнято рішення № 21/2000-рк «Про застосування до Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» заходу впливу у вигляді тимчасового зупинення ліцензій на провадження діяльності з надання фінансових послуг».

Відповідно до рішення Комітету, Страховій компанії «ПРЕСТИЖ» надано строк до 29 листопада 2023 року для усунення порушення, що стало причиною для тимчасового зупинення ліцензій та подання Національному банку України звіту про усунення порушення і засвідчених належним чином копій документів, що підтверджують усунення порушення.

Рішення Комітету набирає чинності з 31.10.2023 р.

З огляду на вказане рішення, ПрАТ «СК «ПРЕСТИЖ» з 31.10.2023 р. втрачає право:

  1. укладати договори (продовжувати строк діючих договорів) про надання фінансових послуг із клієнтами щодо виду фінансових послуг, на провадження яких була видана ліцензія та дію якої тимчасово зупинено;
  2. укладати договори (уносити зміни до діючих договорів) про надання фінансових послуг, що мають як наслідок збільшення зобов'язань ПрАТ «СК «ПРЕСТИЖ» перед клієнтами щодо виду фінансових послуг, на провадження яких була видана ліцензія, уключаючи договори перестрахування.

Відповідно до п. 60 Положення про застосування Національним банком України заходів впливу у сфері державного регулювання діяльності на ринках небанківських фінансових послуг, затвердженого Постановою Правління Національного банку України від 01.02.2021 № 12, ПрАТ «СК «ПРЕСТИЖ» продовжить виконувати свої зобов’язання за укладеними договорами страхування в повному обсязі».

У разі виникнення будь-яких питань звертайтеся за телефоном: (044) 38-39-145 або залиште заявку на сайті компанії https://prestige-ic.com.ua/ чи на офіційній сторінці у Фейсбук https://www.facebook.com/ICPrestige.

Мы используем файлы Cookie для улучшения работы, персонализации и повышения удобства пользования нашим сайтом. Продолжая посещать сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой конфиденциальности.
Подробнее
Принять