укр рос
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
На допомогу клієнту
Політика конфіденційності

Дана угода про конфіденційність розроблено відповідно до вимог Закону України № 2297 від 01.06.2010 р. «Про захист персональних даних» та інших нормативних актів українського законодавства, що регламентують правові відносини, пов'язані зі збором, обробкою, зберіганням персональних даних, а також правом громадян на невтручання в особисте життя та правом на самовираження.

Просимо Вас, уважно ознайомитись із зазначеною інформацією, тому що інформація, викладена на ній є важливою для Вас як для користувача веб-сайту, всіх його сервісів та послуг.

Зверніть увагу, що відповідно до умов Політики конфіденційності при Вашому відвідуванні ресурсів даного веб-порталу Ви підтверджуєте свою згоду з правилами та вимогами Політики конфіденційності і умовами користування веб-порталом. У разі Вашої незгоди з вимогами Політики конфіденційності і умовами користування веб-порталом Ви зобов'язані покинути даний веб-портал і утриматися від його відвідин в майбутньому.

Ваші права як суб'єкта персональних даних

 

Звертаємо увагу на те, що Ваші права як суб'єкта персональних даних передбачені статтею 8 Закону України №2297 від 01.06.2010 р. «Про захист персональних даних»:

Стаття 8. Права суб'єкта персональних даних:

  1. Особисті немайнові права на персональні дані, які має кожна фізична особа, є невід'ємними і непорушними.
  2. Суб'єкт персональних даних має право:

    • знати про місцезнаходження бази персональних даних, яка містить його персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження, і / або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
    • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
    • на доступ до своїх персональних даних;
    • отримувати не пізніше як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються;
    • пред'являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
    • пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
    • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження, в зв'язку з навмисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
    • звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та посадових осіб, до повноважень яких належить забезпечення захисту персональних даних, або до суду;
    • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
    • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
    • відкликати згоду на обробку персональних даних;
    • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
    • на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

  3. Розпорядження персональними даними фізичної особи, обмеженої в цивільній дієздатності або визнаної недієздатною, здійснює її законний представник.

 

pdf.png Угода на обробку даних, Політика конфіденційності, 362kB

 

pdf.png Згода на обробку персональних даних, 264kB

 

pdf.png Згода на умови користування веб-порталом, 128kB

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти