укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
СК “ПРЕСТИЖ” та Ліга страхових організацій України нагородила директора Вінницької дирекції Мирослава Іжевського почесними грамотами

2014-07-18-1f.jpg

 

 

  

 

       18 липня 2014 року Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” з нагоди 55 річниці зі дня народження нагородила Мирослава Віталійовича Іжевського Почесною грамотою “За багаторічну плідну, сумлінну працю на страховому ринку Вінниччини”, також Ліга страхових організацій України нагородила Мирослава Іжевського Почесною грамотою “За вагомий внесок у розвиток страхування в Україні ”.

 

 

 

 

 

 

 

 

2014-07-18-2f.jpg
 
  
    В привітанні від колективу компанії Голова правління Страхової компанії “ПРЕСТИЖ” Євгеній Бридун  зазначив: “Наполеглива праця та великий життєвий досвід, невичерпна енергія дозволили Мирославу Іжевському розвивати страховий ринок Вінниччини.
 
Беззаперечна довіра до Вас стала гарантом виконання зобов’язань страховиків, які Ви представляєте. Впевнений, що професіоналізм та досвід умілого керівника дозволить Вам і надалі успішно реалізовувати Ваші плани та задуми на фінансовому ринку”.
 
Голова Правління від щирого серця побажав Ювіляру міцного здоров’я, мудрості, терпіння, твердості духу, благополуччя та щасливої долі.

 

 

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти