укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
СК “ПРЕСТИЖ” відзначила 3-річницю

 

2015_07_17-1.jpg

 

17    липня   2015    року Страхова  компанія “ПРЕСТИЖ” відзначила 3-річницю з дня заснування.

 

На честь Дня народження Компанії 17.07.2015 року було проведено нараду та урочисту корпоративну вечірку. Святкові заходи пройшли в головному офісі Компанії місті Києві.

 

На нараді, що пройшла за участю ТОП-менеджерів та керівників структурних підрозділів СК “ПРЕСТИЖ”, було підведено попередні підсумки діяльності за 1 півріччя 2015 року.

 

Керівництвом було дало об’єктивну оцінку та аналіз стану справ, а також презентовано основні засади розвитку Компанії на 2 півріччя 2015 року. 

 

 

 

2015_07_17-2.jpg

Серед основних завдань на 2 півріччя 2015-го року було визначено:

- зміцнення кадрового складу структурних підрозділів;

- створення сайту компанії;

- активний розвиток регіональної мережі;

- досягнення позитивного фінансового результату.

 

Вітаючи співробітників  з річницею Компанії, Голова Правління Страхової компанії «ПРЕСТИЖ» Євгеній Бридун відмітив: “Рік, що минув, був дуже багатим на події. Він дозволив нам перевірити людські якості та професійний досвід. Цей рік став періодом подальшого розвитку та зміцнення матеріальними та фінансовими ресурсами, він довів, що тільки наполегливою працею та небайдужістю можна досягти результату навіть в складних економічних умовах. 

 

Я покладаю велику надію на Вас – співробітників Компанії та переконаний, що нашому колективу під силу реалізувати найсміливіші та найамбітніші проекти».

 

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти