укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” підтримує розвиток наукових досліджень

2016-01-28-1.jpg

  

 28 січня 2016 року в Державному вищому навчальному закладі “Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана” відбувся захист дисертації Литвина Антона Валерійовича на здобуття ступеня кандидата економічних наук і PHD in Finance.

 

Тема дисертаційного дослідження: “Моделювання процесів антикризового фінансового управління в діяльності страхових компаній України".

 

Науковий керівник - Бридун Є.В., кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів Національного університету “Києво-Могилянська академія”, Голова правління Страхової компанії “ПРЕСТИЖ”. Тема дослідження тісно пов’язана з практичною діяльністю наукового керівника.

   

 

Дисертацію присвячено дослідженню теоретико-методологічних аспектів моделювання процесів антикризового фінансового управління в діяльності страхових компаній України. У роботі поглиблено методичні засади антикризового фінансового управління в страхових компаніях на основі удосконалення підходів до побудови, відбору та застосування економіко-математичних моделей виявлення ознак фінансової кризи, реагування на кризові явища та навчання з досвіду антикризового фінансового управління.

 

Проаналізовано сутність понять фінансової кризи на підприємстві та антикризового фінансового управління в страхових компаніях. Проведено критичний аналіз застосування економіко-математичних методів моделювання процесів антикризового фінансового управління. На основі сформованої інформаційної бази проведено аналіз особливостей діяльності українських страхових компаній. На базі вдосконаленого алгоритму відбору змінних розроблено комплекс моделей виявлення ознак фінансової кризи в страхових компаніях.

 

Побудовано імітаційну модель діяльності страховика, в яку інкорпоровано розроблений комплекс моделей виявлення ознак фінансової кризи. Вдосконалено підхід до тестування та обрання моделей, найбільш придатних для використання у практиці антикризового фінансового управління у страхових компаніях. Окреслено шляхи підвищення результативності процесу моделювання.

 

Прикладні результати дослідження були використані у практиці управління ПрАТ «Страхова компанія «ПРЕСТИЖ».

 

 

ПрАТ   “Страхова    компанія    “ПРЕСТИЖ”   створена   в   2012 року,   акціонерами   компаніє   є фізичні  особи,  має   10 ліцензій на здійснення добровільних та 4 обов’язкових  види страхування та пропонує клієнтам широкий спектр страхових послуг.  Нині регіональна мережа Страхової компанії “ПРЕСТИЖ” налічує три Дирекції та біля 40 агентів з продажу, розташованих в обласних центрах України, що надають повний спектр страхових послуг юридичним і фізичним особам. 

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти