укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» створила волейбольний клуб «ПРЕСТИЖ»

2018-02-26-1.jpg

Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» сприяє розвитку аматорського спорту.

 

Колективом СК «ПРЕСТИЖ» було сформовано однойменну волейбольну команду, що 10 лютого 2018 року взяла участь у Фестивалі волейболу, організованого керівництвом Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи за підтримки Ірпінської міської ради.

 

У рамках Фестивалю, який проходить в лютому - березні 2018 року, передбачається проведення чотирьох окремих турнірів, в яких братимуть участь команди – трудові колективи Ірпінського регіону, серед яких є як і гравці-аматори, так і досвідчені спортсмени.

 

СК «ПРЕСТИЖ», стаючи учасником подібних спортивних заходів, ставить перед собою важливе соціально-значуще завдання – спонукати своїх працівників та їх дітей до активного відпочинку і, таким чином, сприяти зміцненню здоров'я.

 

  2018-02-26-2.jpg

Компанія СК «ПРЕСТИЖ» розуміє, що великі соціальні зміни починаються з кожного з нас.

 

ПрАТ   “Страхова    компанія    “ПРЕСТИЖ”   створена   в   2012 році,   акціонерами   компанії   є фізичні  особи - громадяни України,  має 11 ліцензій на здійснення добровільних та 7 на обов’язкові види страхування та пропонує клієнтам широкий спектр страхових послуг.

 

Нині регіональна мережа Страхової компанії “ПРЕСТИЖ” налічує 3 Дирекції (в Закарпатській, Вінницькій та Херсонській областях), 2 відділення та біля 40 агентів з продажу, розташованих в обласних центрах України, що надають повний спектр страхових послуг юридичним та фізичним особам.

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти