укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ПРЕСТИЖ» ПРОВЕЛА ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ АКЦІОНЕРІВ

Prestige.jpg

17 квітня 2018 року відбулись річні Загальні збори акціонерів ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ПРЕСТИЖ».

Зборами акціонерів, які відбулися в приміщенні Головного офісу Компанії за адресою: м. Київ, вул. Василя Стуса, 35/37, було заслухано та затверджено звіт Правління Страхової компанії “ПРЕСТИЖ” про результати фінансово-господарської діяльності за 2017 р. Роботу Правління Компанії було визнано задовільною. Також Зборами були затверджені звіти Наглядової ради та Ревізійної комісії про результати роботи у звітному році, річний фінансовий звіт та баланс ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “СТРАХОВА КОМПАНІЯ “ПРЕСТИЖ” за 2017 рік. Прибуток, отриманий за підсумками діяльності Компанії в 2017 р., направляється на поповнення резервного капіталу.

За даними фінансової звітності обсяг страхових премій Страхової компанії «ПРЕСТИЖ» за 2017 рік склав 25,5 млн. грн., що на 45,9 % або 8,0 млн. грн. перевищує показники 2016 року. Даний результат став найкращим за всю 5-річну історію діяльності Компанії. Найбільші обсяги премій принесли: добровільне страхування майна – 12,2 млн. грн. (приріст 67,4% або 4,9 млн. грн. порівняно з 2016 роком), вантажів – 7,3 млн. грн. (приріст 51,1 % або 2,5 млн. грн.), фінансових ризиків – 4,1 млн. грн. (приріст 88,1 % або 1,9 млн. грн.).

Структура страхового портфелю Компанії за результатами 2017 року є наступною: на страхування майна припадає 47,8 %, страхування вантажів – 28,8 %, страхування фінансових ризиків – 16,1 %, страхування відповідальності – 4,7 %, особисте та туристичне страхування – 2,6 %. Такі показники свідчать про диверсифікованість страхового портфелю, чітке планування та виконання компанією стратегічних цілей.

За партнерським каналом продажів Компанія реалізує поліси обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (ОСЦПВ) та поліси Міжнародної системи автомобільного страхування «Зелена картка», а також укладає договори страхування наземного транспорту (автоКАСКО). Так, обсяг страхових премій за полісами, що реалізує Страхова компанія «ПРЕСТИЖ», за 2017 рік зріс на 33,2 % або 673,4 тис.грн. порівняно з 2016 роком. Зокрема, з ОСЦПВ обсяг страхових премій склав 2 133,9 тис. грн., «Зелена картка» - 163,3 тис. грн., автоКАСКО – 401,6 тис. грн.

Компанія є орієнтованою на роботу з юридичними особами. За статусом страхувальника 78,0 % страхових премій припадає на платежі від юридичних осіб.

Страхові відшкодування за 2017 рік склали 2 141,5 тис. грн., що більше аналогічного показника 2016 року на 144,4 % або 1 265,1 тис. грн.

Страхові резерви компанії склали 3 587,0 тис. грн., активи компанії - 29 505,0 тис. грн., власний капітал – 18 726,0 тис. грн., чистий прибуток – 59 тис. грн. Фактичний запас платоспроможності становить 17 767,0 тис. грн. і перевищує нормативний в 4,2 рази, що дозволяє Компанії виконувати всі свої зобов'язання перед клієнтами вчасно і в повному обсязі.

Звітуючи перед акціонерами, Голова Правління Бридун Є.В. відмітив: «Стабільні результати діяльності досягнуті за рахунок злагодженості роботи колективу Компанії, підтримки акціонерів, довіри клієнтів та партнерів. Серед основних досягнень 2017 року відзначаю приріст клієнтської бази юридичних осіб, створення якісних активів, зміцнення фінансової стійкості та оптимізацію регіональної мережі, а також публічну діяльність Компанії в Асоціації «Страховий бізнес». Також хочу підкреслити значний соціальний ефект від діяльності Компанії: у 2017 році сплачено 778,2 тис. грн. податку на прибуток, що на 34,6 % (199,9 тис. грн.) більше, ніж у 2016 році, сплачуються податки на заробітну плату та з агентської винагороди, нарахування та утримання до соціальних фондів».

Іншими питаннями порядку денного Зборів акціонерів було затвердження збільшення статутного капіталу страхової компанії на загальну суму 5 млн. грн. шляхом приватного розміщення додаткових простих іменних акцій існуючої номінальної вартості за рахунок додаткових внесків акціонерів.

ПрАТ «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ПРЕСТИЖ» створена в 2012 році, акціонерами компанії є фізичні особи-громадяни України, має 11 ліцензій на здійснення добровільних та 7 на обов’язкові  види страхування та пропонує клієнтам широкий спектр страхових послуг.

Нині регіональна мережа Страхової компанії «ПРЕСТИЖ» складається з трьох Дирекцій (в Закарпатській, Вінницькій та Херсонській областях), 2 відділень та біля 40 агентів з продажу, розташованих в обласних центрах України, що надають повний спектр страхових послуг юридичним і фізичним особам.

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти