укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Cтрахова компанія «ПРЕСТИЖ» сприяє розвитку аматорського спорту

2019-02-05-1.JPG

Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» підтримує волейбольний клуб «ПРЕСТИЖ».

Волейбольна команда «ПРЕСТИЖ» здобула перші перемоги 02 лютого 2019 року на ХІІ міському фестивалі волейболу у м. Ірпені, що організувало керівництво Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи за підтримки Ірпінської міської ради.

Колектив страхової компанії «ПРЕСТИЖ» традиційно прийшов підтримати команду та взяти участь у турнірах серед гравців-аматорів.

Стаючи учасником подібних спортивних заходів, компанія ставить перед собою важливе соціально-значуще завдання – спонукати своїх працівників та їх дітей до активного відпочинку і, таким чином, сприяти зміцненню здоров'я.

2019-02-05-2.jpg

Волейбольний клуб «ПРЕСТИЖ» був створений у лютому 2018 року.

ПрАТ «Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» створена в 2012 році, акціонерами компанії є фізичні особи – громадяни України, має 11 ліцензій на здійснення добровільних та 7 на обов’язкові види страхування та пропонує клієнтам широкий спектр страхових послуг.

Нині регіональна мережа Страхової компанії «ПРЕСТИЖ» налічує 3 Дирекції (в Закарпатській, Вінницькій та Волинській областях), 2 відділення та біля 40 агентів з продажу, розташованих в обласних центрах України, що надають повний спектр страхових послуг юридичним та фізичним особам.

 

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти