укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» здійснила страхові виплати на суму 40,1 тис. грн. за договорами страхування подорожуючих за кордон
2019_03_13.jpg

Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» з початку березня 2019 року здійснила три страхові виплати в загальному розмірі 40,1 тис. грн. за договорами страхування подорожуючих за кордон.

 

Застраховані у Страховій компанії «ПРЕСТИЖ» туристи, які відпочивали на території країн Таїланду та Австралії, звернулися для обстеження та отримання медичної допомоги в медичних закладах. Компанія оперативно врегульовувала страхові випадки, що були зафіксовані Асистуючою компанією.

 

Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» протягом останніх шести років є активним учасником ринку туристичного страхування в Україні і на сьогоднішній день пропонує широкий вибір програм страхування подорожуючих за кордон шляхом придбання полісу онлайн на сайті компанії.

 

Команда СК «ПРЕСТИЖ» постійно вдосконалює програми страхування подорожуючих за кордон з урахуванням досвіду врегулювання страхових подій та прагне проводити персональне обслуговування клієнтів.

ПрАТ «Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» створена в 2012 році, акціонерами компанії є фізичні особи - громадяни України, має 11 ліцензій на здійснення добровільних та 7 на обов’язкових видів страхування та пропонує клієнтам широкий спектр страхових послуг.

Нині регіональна мережа Страхової компанії «ПРЕСТИЖ» складається з 4 Дирекцій (в Закарпатській, Херсонській, Вінницькій та Волинській областях), 2 відділень (м. Боярка та м. Тячів) та близько 40 агентів з продажу, розташованих в обласних центрах України, що надають повний спектр страхових послуг юридичним та фізичним особам.

 

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти