укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” отримала нові ліцензії

Prestige_UA.jpg

Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» отримала сім нових ліцензій на провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг (крім професійної діяльності на ринку цінних паперів) у частині проведення обов’язкового:

 

особисте страхування медичних і фармацевтичних працівників (крім тих, які працюють в установах і організаціях, що фінансуються з Державного бюджету України) на випадок інфікування вірусом імунодефіциту людини при виконанні ними службових обов’язків;

страхування цивільно-правової відповідальності приватного нотаріуса;

страхування відповідальності власників собак (за переліком порід, визначених Кабінетом Міністрів України) щодо шкоди, яка може бути заподіяна третім особам;

страхування професійної відповідальності призначених органів з оцінки відповідності та визнаних незалежних організацій за шкоду, яку може бути заподіяно третім особам;

 

у частині проведення добровільного:

страхування кредитів (у тому числі відповідальності позичальника за непогашення кредиту);

страхування виданих гарантій (порук) та прийнятих гарантій;

страхування сільськогосподарської продукції.

 

Рішення про видачу нових ліцензій прийнято Розпорядженням Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, №579 від 11.04.2019 року відповідно до поданої страховиком заяви. Нові ліцензії є безстроковими.

 

ПрАТ «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ПРЕСТИЖ» створена в 2012 році, акціонерами компанії є фізичні особи-громадяни України, має 14 ліцензій на здійснення добровільних та 11 на здійснення обов’язкових  видів страхування та пропонує клієнтам широкий спектр страхових послуг.

Нині регіональна мережа Страхової компанії «ПРЕСТИЖ» складається з чотирьох дирекцій (у Вінницькій, Волинській, Закарпатській та Херсонській областях), двох відділень (м. Боярка та м. Тячів) та біля 40 агентів з продажу, розташованих в обласних центрах України, що надають повний спектр страхових послуг юридичним і фізичним особам.

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти