укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Привітання Голови Правління з Днем Конституції України
2019-06-28.jpg

Вельмишановні колеги та друзі

 

Щиро вітаю вас з визначним державним святом – Днем Конституції України!

Основний Закон нашої держави закріпив ідеали справедливості та рівності, прав та свобод, реалізація яких відкриває кожному громадянину України широкі перспективи для всебічного розвитку, особистісної реалізації, створює можливості для утвердження національної свідомості народу, його консолідації на основі громадянського суспільства. .

Коли кожен з нас зможе відчути, що його життя, здоров`я, честь і гідність, недоторканність і безпека дійсно визнані найвищою цінністю, тоді ми зможемо з гордістю усвідомлювати: Україна стала незалежною та демократичною державою. Тоді це сповнить нас життєдайною силою, натхненням, спонукає до новаторських ідей, їх успішної реалізації у професійній царині.

Бажаю успіхів і плідної праці, добробуту та процвітання кожній родині. Хай мир і злагода сприяють подальшій розбудові в нашій країні правової держави.

 

Щиро Ваш,

 

Євгеній Бридун

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти