укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
ВОЛЕЙБОЛЬНА КОМАНДА “ПРЕСТИЖ” СТАЛА ПЕРЕМОЖЦЕМ У ЗМАГАНННЯХ ДО ДНЯ МІСТА ІРПЕНЯ
Prestige.jpg

12 вересня 2019 року волейбольна команда «ПРЕСТИЖ» здобула чергову перемогу на фестивалі волейболу у м. Ірпені Київської області. Волейбольний турнір був проведений в рамках святкування Дня міста. В офіційних заходах взяли участь гості з Литви, Білорусії, Іспанії, Азербайджану, Вірменії.

 

Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» активно підтримує волейбольний клуб «ПРЕСТИЖ». Колектив страхової компанії «ПРЕСТИЖ» традиційно прийшов підтримати команду та взяти участь у турнірах серед гравців-аматорів.

 

Волейбольний клуб «ПРЕСТИЖ» був створений у лютому 2018 року. Стаючи учасником подібних спортивних заходів, компанія ставить перед собою важливе соціально-значуще завдання – підтримки аматорського спорту, спонукати громадян до активного відпочинку і, таким чином, сприяти зміцненню здоров'я.

ПрАТ «Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» створена в 2012 році, акціонерами компанії є фізичні особи – громадяни України, має 14 ліцензій на здійснення добровільних та 11 на обов’язкові види страхування та пропонує клієнтам широкий спектр страхових послуг.

Нині регіональна мережа Страхової компанії «ПРЕСТИЖ» складається з чотирьох дирекцій (у Вінницькій, Волинській, Закарпатській та Херсонській областях), двох відділень (м. Боярка та м. Тячів) та біля 40 агентів з продажу, розташованих в обласних центрах України, що надають повний спектр страхових послуг юридичним і фізичним особам.

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти