укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» здійснила страхову виплату на суму 25 тис. грн.
2019-09-30.jpg

Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» наприкінці вересня 2019 р. здійснила страхову виплату в розмірі 25 тис. грн. за договором комплексного страхування подорожуючих за межі країни постійного проживання.

 

Застрахована у СК «ПРЕСТИЖ» під час виробничої практики на території країни Словакія звернулася до Асистансу з підозрою на апендицит.

 

Клієнтці була проведена евакуація до медичного закладу, де вона провела кілька діб.

 

В медичному закладі застрахованій були проведені всі необхідні діагностики та лікування.

 

Після повернення в Україну клієнтка отримала відшкодування самостійно понесених витрат за отримані послуги.

Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» протягом останніх шести років є активним учасником ринку туристичного страхування в Україні.

 

Команда СК «ПРЕСТИЖ» постійно вдосконалює програми страхування подорожуючих за кордон з урахуванням досвіду врегулювання страхових подій та прагне проводити персональне обслуговування клієнтів.

 

ПрАТ «Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» створена в 2012 році, акціонерами компанії є фізичні особи - громадяни України, має 14 ліцензій на здійснення добровільних та 11 на обов’язкових видів страхування та пропонує клієнтам широкий спектр страхових послуг.

 

Нині регіональна мережа Страхової компанії «ПРЕСТИЖ» складається з 3 Дирекцій (в Закарпатській, Вінницькій та Волинській областях), 2 відділень та близько 40 агентів з продажу, розташованих в обласних центрах України, що надають повний спектр страхових послуг юридичним та фізичним особам.

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти