укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Робота Страхової компанії "ПРЕСТИЖ" в період карантину
2020_03_20.jpg

 

 

 

 

Шановні клієнти та партнери!

 

 

Відповідно до Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)” №530-ІХ від 17.03.2020 р., Постанови Кабінету Міністрів “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19” № 211 від 11 березня 2020 р. та рекомендацій Нацкомфінпослуг “Щодо роботи фінансових установ в умовах дії обмежувальних заходів” від 18.03.2020 р. на усій території України діє КАРАНТИН.

 

У зв’язку з цим повідомляємо, що Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” продовжує виконувати свої зобов’язання перед клієнтами та інформує про таке:

  1. Врегулювання збитків відбувається в звичайному режимі або шляхом передачі передачі пакету документів (в паперовому вигляді) до офісів Компанії (https://prestige-ic.com.ua/ua/where-to-by) або в електронному вигляді (на період карантину) за електронною адресою info@prestige-ic.com.ua.
    За договорами комплексного страхування подорожуючих за кордон, звернувшись до Асистуючої компанії, вказаної в договорі страхування або за електронною поштою: claim@calltravel.eu, Skype: baltassistans (тільки для письмових повідомлень, аудіозв'язок не підтримується), SMS-реєстрація звернень: + 38 093 702 85 55.
  1. Ви можете придбати поліс обов’язкової автоцивілки, не виходячи з дому. Для цього необхідно зателефонувати за номером: +38 044 38 39 145, здійснити оплату платіжною карткою та отримати поліс на електронну пошту.
    Придбати інші договори страхування Ви можете, звернувшись безпосередньо до офісів Компанії https://prestige-ic.com.ua/ua/where-to-by чи шляхом телефонного/поштового звернення.
  1. Ми працюємо у звичайному режимі і вживаємо всіх необхідних заходів для надання клієнтам якісних і своєчасних послуг.

Нагадуємо, що Ви завжди можете отримати необхідну інформацію, зателефонувавши  за телефоном: +38 044 38 39 145 або надіславши листа на електронну пошту: info@prestige-ic.com.ua

Актуальну інформацію будемо оновлювати.

 

Бережіть себе, рідних та близьких та будьте здорові!

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти