укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Привітання Голови правління Євгенія Бридуна з Днем Незалежності України!
Ind30yUA.png

Вельмишановні колеги, друзі та партнери!

 

Щиро вітаю Вас з 30-ю річницею Незалежності України!

В цей святковий день ми усвідомлюємо, що принесла Незалежність України для кожного з нас. По-перше, це національна ідентичність. Українці - це нація, яка не схожа на будь яку іншу. Чуттєвість, відкритість та щирість, працьовитість, сімейні цінності та відчуття власної родини притаманні українцям. По-друге, віра в себе в свої сили та можливості, в теперішнє та майбутнє. По третє, відчуття власника та власності та багато іншого.

Дев’ять з тридцяти років Незалежності Страхова компанія “ПРЕСТИЖ“ надає фінансові послуги українському бізнесу та громадянам. Чи багато це для історії страхування? Ні, мало, але багато для українського бізнесу, який постійно долає трансформаційні процеси вітчизняної економічної політики подекуди суперечливої, нав’язаної з зовні висококонкурентними ринками.  Перші самостійні паростки економічної політики вже вимальовуються. Пишаюся тим, що є співучасником цієї політики, керівником і власником української страхової компанії та маю змогу передавати свій досвід молодому поколінню.

За 30 років нашої державності народилося покоління українців, які іншої держави не знають, які стали скоріше громадянами світу. Тож, цінуймо нашу ідентичність, захищаймо наші цінності, переконання, власність та державність.

Вітаю вас мої дорогі зі святом Незалежності! з Ювілеєм моя Україно!

З вірою в Україну в її світле майбутнє,

Щиро ваш,

Євгеній Бридун

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти