укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Голова Правління Страхової компанії "ПРЕСТИЖ" Євгеній Бридун прийняв участь у 5-ій Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції

Голова правління Страхової компанії “ПРЕСТИЖ” Євгеній Бридун прийняв участь у V Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції “ПРОРИВНІ ІННОВАЦІЇ НА СТРАХОВОМУ РИНКУ УКРАЇНИ”, організована Київським Національним економічним університетом імені Вадима Гетьмана 27 жовтня 2021 року в рамках святкування 115 річниці з дня заснування навчального закладу.

Голова Правління Страхової компанії "ПРЕСТИЖ" Євгеній Бридун прийняв участь у 5-ій Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції

В рамках інтернет-конференції Євгеній Бридун зазначив наступне:

По-перше, вітаю науково-педагогічний колектив університету з визначною датою - 115 річниці з дня заснування. Нині Київський Національний економічний університет імені Вадима Гетьмана є провідним закладом вищої освіти Незалежної України, який готує фахівців надзвичайно високого фахового рівня, з якими активно працюємо на страховому ринку. Бажаю колективу нових творчих здобутків та надбань.

По-друге, був дотичний до підготовку висновку галузевої експертної ради Національного агентства якості вищої освіти, а тому дякую всьому професорсько-викладацькому складу вишу та гаранту освітньої програми “Фінанси, банківська справа та страхування” освітній рівень доктор філософії за якісну підготовку до акредитації.”

 

Також, Євгеній Володимирович виступив з доповіддю: “InsurTech як система вдосконалення страхової діяльності” та поділився досвідом щодо використання даної тематики в роботі Страхової компанії “ПРЕСТИЖ”.

 

Матеріал виступу: https://prestige-ic.com.ua/storage/other/dopovd_bridun202110_1.pdf

  2021-10-29QR.png  
Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти