укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” виступила спонсором на фестивалі спортивних родин - «Тато, мама, я - спортивна сім’я»

Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” традиційно виступає учасником різноманітних спортивних та соціально-значущих заходів, впроваджуючи соціально-орієнтовану політику та розуміючи, що майбутнє бізнесу в Україні безпосередньо залежить від добробуту суспільства у цілому, соціальної стабільності, рівня розвитку культури та освіти.

11 лютого 2023 року в Ірпінській спеціалізованій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів із поглибленим вивченням економіки та права #2 за підтримки Ірпінського міського голови Олександра Маркушина та Страхової компанії ПРЕСТИЖ відбувся фестиваль спортивних родин - «Тато, мама, я - спортивна сім’я»

Головною метою щорічного фестивалю є формування свідомої потреби до занять фізичною культурою в колі сім’ї, зміцнення психологічних та емоційних стосунків у сім’ї, шляхом об’єднання зусиль для досягнення спільної мети, адже за щоденними клопотами родинам не так вже і часто випадає нагода разом провести час, дружно позмагатися і відчути себе єдиною командою. У спортивному фестивалі взяли участь одинадцять ірпінських сімей, які проявили не лише фізичну підготовку, але й спритність і кмітливість.

Усі учасники були нагороджені сертифікатами на отримання договору страхування від нещасних випадків всіх членів родини.

Стаючи учасником подібних спортивних заходів, компанія ставить перед собою важливе соціально-значуще завдання – підтримки аматорського спорту, спонукати громадян до активного відпочинку і, таким чином, сприяти зміцненню здоров'я.

2023-02-15_3.jpg

2023-02-15_0.png

2023-02-15_1.jpg
2023-02-15_4.jpg 2023-02-15_3.jpg
Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти