укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Погодження членів наглядової ради страхової компанії “ПРЕСТИЖ” Національним банком України
2023-09-12.jpg

Правлінням Національного банку України, прийнято рішення щодо подання комітету питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг, відносно погодження Членів Наглядової ради Страхової Компанії “ПРЕСТИЖ”, а саме: Бридун Валерії Валентинівни, Волкова Романа Олеговича та Бридуна Ігоря Євгенійовича.

На Зальних зборах акціонерів 17 квітня 2023 року були обрані Члени Наглядової ради Страхової Компанії “ПРЕСТИЖ” та відповідно їх кандидатури були подані для погодження в НБУ. За результатами розгляду пакета документів, доповідної записки Департаменту ліцензування, ураховуючи результати співбесіди, проведеної Кваліфікаційною комісією з питань проведення тестування та співбесід із особами, які здійснюють діяльність на ринку небанківських фінансових послуг. Національний банк України погодив:

  • Бридун Валерію Валентинівну на посаду Голови Наглядової ради Страхової Компанії “ПРЕСТИЖ”.
  • Волкова Романа Олеговича на посаду Члена Наглядової ради Страхової Компанії “ПРЕСТИЖ”.
  • Бридуна Ігоря Євгенійовича на посаду Члена Наглядової ради Страхової Компанії “ПРЕСТИЖ”.

Правовими підставами такого погодження є Закон України “Про Національний банк України”, Положення про ліцензування та реєстрацію надавачів фінансових послуг та умови провадження ними діяльності з надання фінансових послуг, затвердженого постановою Правління Національного банку України № 153 від 24.12.2021, Положення про Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг, затвердженого рішенням Правління Національного банку України № 498-рш від 29.07.2020.

Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» створена у 2012 році, акціонерами компанії є фізичні особи-громадяни України, має 14 ліцензій на здійснення добровільних та 11 ліцензій на здійснення обов’язкових  видів страхування, та пропонує клієнтам широкий спектр страхових послуг.

Нині регіональна мережа Страхової компанії «ПРЕСТИЖ» складається з однієї дирекції (у Закарпатській області), одного відділення (в місті Боярка, Київської області), чотирьох точок продажу (в містах Бершадь, Луцьк, Тячів та Херсон) та близько 54 агентів з продажу, розташованих в обласних центрах України, що надають повний спектр страхових послуг юридичним і фізичним особам.

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти