укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Нагадування водіям щодо їзди за містом з увімкненими фарами
2023-10-02.jpg

Нагадуємо Вам, що з 1 жовтня водії мають їздити вдень з увімкненими фарами.

Відповідний обов’язок водія у період з 1 жовтня по 1 травня передбачено пунктом 9.8 Правил дорожнього руху, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 10.10.2001 № 1306.

Необхідність увімкнення додаткового освітлення, в тому числі, у світлу пору доби, пояснюється необхідністю позначення механічних транспортних засобів, що рухаються.

Норми ПДР були складені через те, що восени та взимку світловий день стає коротшим та автомобіль на трасі стає менш помітним, особливо якщо швидкість руку транспортного засобу перевищує 100 км/год. Тому, незалежно від погоди та ступеня видимості денні ходові вогні (або ближнє світло фар) мають бути увімкнені і в денний, і в нічний час доби.

Закликаємо не ігнорувати правила дорожнього руху, на дорогах бути уважними та обережними. Також, захистити свою відповідальність можна, придбавши страховий поліс автоцивілки та добровільну автоцивілку, оформивши у відділеннях нашої компанії prestige-ic.com.ua/ua/where-to-by. або оформити прямо зараз Онлайн за посиланням https://prestige-ic.com.ua/ua/osago

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти