укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» здійснила страхові відшкодування в розмірі близько 281 тис. грн.
2023-11-28.jpg

Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» здійснила страхові виплати в розмірі близько 281 тис. грн.

Відповідно до договорів вхідного перестрахування, було виплачено частку страхового відшкодування 150 тис. грн за одним договором та 131 тис. грн за іншим договором страхування. Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» здійснила виплату перестрахувальнику на відшкодування двох автомобілів Mercedes Benz Actors 1845 LS в день отримання пакету документів.

Команда Страхової компанії «ПРЕСТИЖ» постійно працює над вдосконаленням програм страхування з урахуванням досвіду врегулювання страхових подій та здійснює персональне обслуговування клієнтів.

Інформуємо Вас, що при виникненні страхової події, Ви можете зателефонувати на номер +380 (44) 38-39-145  в будь який час. Або залишити заявку на сайті компанії: https://prestige-ic.com.ua/ua/,а для того щоб бути обізнаним, що саме потрібно робити при настанні страхового випадку, Ви можете дізнатися в рубриці про страховий випадок відповідно до виду страхування https://prestige-ic.com.ua/ua/insurance-case/

Усі зобов’язання, які Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” взяла на себе укладаючи договори страхування виконує в повному обсязі.

Страхова компанія «ПРЕСТИЖ» створена в 2012 році, акціонерами компанії є фізичні особи-громадяни України, регіональна мережа Страхової компанії «ПРЕСТИЖ» складається з однієї дирекції (у Закарпатській області), одного відділення (в місті Боярка, Київської області), чотирьох точок продажу (в містах Бершадь, Луцьк, Тячів та Херсон) та близько 54 агентів з продажу, розташованих в обласних центрах України, що надають повний спектр страхових послуг юридичним і фізичним особам.

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти