укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” провела збори співробітників Дирекцій

2014-04-06_f.jpg

Страхова компанія “ПРЕСТИЖ” в рамках стратегії розвитку регіональних представництв провела дводенні збори співробітників регіональних Дирекцій. Збори пройшли 4-5 квітня в м. Вінниця. 

 

Проведення зборів співробітників є одним із основних заходів, розробленого менеджментом СК “ПРЕСТИЖ” з метою підвищення ефективності роботи компанії, підвищення професійного рівня співробітників і збільшення обсягів продажів страхових продуктів.

 

Основними завданнями зборів було ознайомлення фахівців регіональних структурних підрозділів з  страховими продуктами компанії, методологічною базою, а також удосконалення навичок продажів. Певне місце в програмі заходу зайняло висвітлення питань, пов'язаних з фінансово-економічною та юридичною діяльністю компанії. Для співробітників були розроблені окремі програми навчання. Велика увага була приділена інтерактивному спілкуванню, відповідям на запитання слухачів. Збори були підготовлені та проведені співробітниками компанії, без залучення зовнішніх фахівців.

 

Голова Правління СК “ПРЕСТИЖ” Євгеній Бридун, виступаючи перед учасниками семінару сказав, що в цих умовах ведення бізнесу особливе значення набувають компетентність фахівців у питаннях страхування, володіння навичками ведення переговорів, а також індивідуальний підхід до кожного клієнта. "Навчання співробітників - це найефективніший захід знайомства співробітників з компанією її специфікою та особливостями”, - відзначив Євгеній Бридун.

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти