укр рос eng
Ми зателефонуємо Залиште ваш
телефонний номер
info@prestige-ic.com.ua Звертайтесь!
Новини
Голова правління Страхової компанії “ПРЕСТИЖ” Євгеній Бридун прочитав три лекції

 

2014_11_27-1.jpg

 

27 листопада 2014 року для студентів фінансистів та професорсько-викладацького складу кафедри фінансів та банківської справи Хмельницького національного університету, Хмельницького інституту “ВНЗ “МАУП” та Хмельницького університеті управління і права Голова правління Страхової компанії “ПРЕСТИЖ”, кандидат економічних наук, доцент, доцент Національного університету “Києво-Могилянська академія” прочитав лекцію на тему “Сучасний стан страхового ринку України”.

 

 Підготовлена ним лекція побудована на прикладах з реального бізнесу, і крім теоретичних основ, дає практичну оцінку перспектив розвитку страхового ринку України. Голова Правління дав оцінку сучасним страховим продуктам, проаналізував переваги та недоліки кожного з них як для страховиків, так і для страхувальників.           

  

 

2014_11_27-2.jpg

 

На думку Євгенія Бридуна “найбільш перспективним видом страхування, на сьогоднішній момент є добровільне медичне страхування”. Окрім медичного страхування лектор презентував проект співпраці страхової компанії та університету, який передбачає таке:

1) фінансування медичних установ у вищих навчальних закладах;

2) соціальне забезпечення студентів та викладачів;

3) фінансування превентивних витрат студентів та викладачів.

 

 

Загалом лекція пройшла в дружній атмосфері, була цікава як студентам так і викладам.

Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
Детальніше
Прийняти